OM KOLLEGAMOSJON

EN AKTIVITETSKAMPANJE I ANNERLEDESTIDEN
19. OKTOBER - 15. NOVEMBERKollegamosjon er aktivitetskampanje som dyrker samhold i annerledestiden!

Støtte fra andre og sosial kontakt er en viktig bidragsyter for å få folk i gang med aktivitet. Vi har satt dette i system. Kollegamosjon tilbyr alt du trenger for å skape aktivitet på arbeidsplassen, der alle kan være med. 

Med hjemmekontor, gjemmekontor, ulike arbeidstider og unntakstilstand, kan Kollegamosjon være det limet din bedrift trenger.

AKTIVITETSKAMPANJEN SOM SKAPER FELLESSKAP PÅ ARBEIDSPLASSEN


19. oktober starter høstens sosiale happening for din bedrift! Aktivitetskampanjen Kollegamosjon er tilpasset alle typer arbeidsfellesskap! Sammen skal vi være aktive i annerledestiden, og dyrke samholdet på jobben. Se frem til fire uker med aktive utfordringer dere kan gjøre sammen.


Kampanjen vil gi motivasjon for alle! Her kan turgåeren konkurrere med maratonløperen! Ambisjonen er å motivere både inaktive og hyperaktive. Premiene er mange og lekre.

 

Alle aktiviteter teller og registreres enkelt på kollegamosjon.no, Strava eller Polar.

Aktivitetskampanjen er tilpasset smittevernreglene.
BEDRIFTEN BETALER

Se prisoversikt for bedrifter her

Medlemmer av Bedriftsidretten får en lavere pris.

Vi ønsker at flest mulig skal få muligheten til å være med og tilbyr derfor svært gunstige priser på denne kampanjen. Kall det gjerne en "koronarabatt". Vi håper det gjør det mulig for flere bedrifter å delta på festlighetene.Powered by: Bloc