FORDELER

DERFOR BØR DIN BEDRIFT VÆRE MED PÅ KOLLEGAMOSJON
Ett konsept som passer for absolutt alle på arbeidsplassen

Mange arbeidsplasser opplever utfordringen med å få med alle! Kollegamosjon er et aktivitetskonsept hvor det er lagt opp til enkel og motiverende tiltak på arbeidsplassen. Alle kan delta uavhengig av form og ferdighetsnivå, og det er ikke behov for utstyr og skift. Come as you are! 
Samhold i annerledestida

2020 er året som setter oss alle på prøve. Da er det ekstra viktig at det settes inn tiltak for å sikre sosial kontakt, samhold og fellesskap. Aktivitetskampanjen Kollegamosjon er løsningen på deres behov for å ha et samlende fokus i annerledeshøsten 2020.Enkel digital løsning

Aktivitetskampanjen Kollegamosjon baserer seg på en gjennomprøvd og enkel digital løsning. De ansatte registrerer sin aktivitet på Min side, og kan se sin egen, lagets og bedriftens utvikling. Løsningen tilbyr også intergrasjon mot Strava, Endomono og Polar, som mange bruker til aktivitetsregistrering i hverdagen.
Minimal administrasjon arbeidsplassen

Etter at din virksomhet er påmeldt, går konkurransen litt av seg selv. Motiver de ansatte til å delta, så skal vi motivere dem til å være aktiv! Det er enkelt å melde seg på og danne lag. Konseptet er skalerbart, enten bedriften har høye ambisjoner for gjennomføringen eller kjører en low-key-gjennomføring.Bedriftsidretten er den største leverandøren av aktivitetskampanjer

Bedriftsidretten har i over 40 år skapt aktivitetskampanjer som fenger. Vår største kjenner du sikkert, nemlig Sykle til jobben.  Aktivitetskampanjen Kollegamosjon har vi samlet vår lange erfaring med å skape aktive arbeidsplasser, og er helt sikre på at vi kan hjelpe dere å skape gode aktivitetsopplevelser på arbeidsplassen.

Powered by: Bloc