Hvordan slette sin profil?


Det er svært enkelt å slette sin egen profil. Følg stegene beskrevet nedenfor:

1. Logg inn på din bruker og trykk på "Endre"
2. Trykk på "Min konto"
3. Trykk på "Endre kontoinformasjon"
4. Trykk på "Slett meg"

5. Trykk på "valg" og så "fjern meg som profileier"






Trykk på "min konto"





Trykk på "Endre kontoinformasjon"



Trykk på "slett meg"




Trykk på "valg" og så "fjern meg som profileier"




Powered by: Bloc