AKTIVE VERKTØY
Slik får du fart på kollegamosjonen!

Påmeldte bedrifter får tilgang til det de trenger for å lykkes med kollegamosjon! Enten dere vil jobbe systematisk, eller bare kjøre et stunt i kampanjeperioden. Her er det dere trenger! 👇🏽


10 minutter kollegamosjon om dagen

Alle verktøyene dere vil få tilgjengelig har ett hovedmål - å gjøre det mulig å dyrke kollegamosjon minst 10 minutter hver eneste dag! Sett gjerne av en fast tid, hold det gjerne av i kalenderen! Husk å kalle inn de som er på hjemmekontor! En daglig energipause gjør underverker. 
Aktivitetskatalogen Kollegamosjon
Dette er Bedriftsidrettens veileder til aktiv arbeidsplass. I katalogen finner du eksempler på hvordan kollegamosjon kan gjennomføres i praksis. Katalogen gir mange variasjoner til å fylle den daglige 10minuttern.  Øvelsene er selvfølgelig tilpasset koronasituasjonen.
10-minuttern: Slå en øvelse
Slå en øvelse er et spill kan gjøres på arbeidsplassen eller digitalt. Kast terningen og skjebnen bestemmer øvelsen og intensitet! Fare for konkurranseinstinkt, latterbomber og støle ben!
Ta trappen. La heisen stå! 
Alle vet at trappen gir mer puls enn heisen. Vi trenger påminnere for å velge trappen hver gang. Påmeldte bedrifter får plakater de kan henge opp ved heis og trapp. Du kan også kjøre en enkel trappekampanje der man krysser av hver gang.  Du vil bli overrasket over hvor motivert dine kollegaer blir av kampen om ære og berømmelse - og kanskje en liten premie?
Aktivitetssone på arbeidsplassen
Noen kan føle seg ukomfortable med å ta knebøy på pauserommet! Ved å opprette en avgrenset aktivitetssone, kan man lettere slå seg løs. Sett gjerne opp vår aktivitetssone-plakat, eller lag deres egen. En aktivitetssone gjør det tydelig for alle ansatte at det er legitimt å sette av en 10-minutter i arbeidstiden.