Kjærkommen premie

Postet av Kollegamosjon den 22. Okt 2020

Equinor BIL Stavanger vant «early bird” premien på 10.000 kroner i Kollegamosjon. Ikke bare ble gavekortet godt mottatt. Det var også kjærkommen for bedriften i Stavanger.

Bedriftsidrettslaget til Equinor Stavanger har tatt initiativ til deltakelse på aktivitetskampanjen Kollegamosjon. Det lønte seg, da de ble trukktet ut som vinnere i «early bird» konkurransen og fikk et gavekort på kr 10.000 fra Mobech.

Ailinn Amundsen Dahle i Stavanger Equinor forteller at de ble både overrasket og begeistret over dette.

- Premien kommer også kjærkommet med da vi har et gammelt treningsrom med utstyr som er svært nedslitt, sier Dahle.

Men det vil nok ta noe tid før premien kan benyttes da trimrommet er stengt som følge av korona-tiltak.

Fokus på god helse

Equinor i Stavanger har valgt å delta på Kollegamosjon, og har nå over 230 deltakere i kampanjen fordelt på ulike team.

- Vi har mottatt flere positive tilbakemeldinger fra våre ansatte. I en tid hvor mange aktiviteter er satt på vent er dette en kjærkommen kampanje der alle kan delta, sier Christopher McLean Andvik ved Equinor Stavanger

Andvik kan fortelle at de har stort fokus på god helse, både fysisk og psykisk. Kollegamosjon er en kampanje som han tenker vil bidra til dette. 

May the best team win

Nå oppfordrer Equinor i Stavanger alle bedrifter til å delta, og ønsker at så mange ansatte som mulig deltar i fysisk aktivitet som vil bidra til økt samhold i arbeidslivet.

- I tillegg er det både morsomt og motiverende med litt intern konkurranse, påpeker han, og tilføyer at «may the best team win!»


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.