OM KOLLEGAMOSJON
Kollegamosjon er aktivitet som dyrker samhold i annerledestiden!

Støtte fra andre og sosial kontakt er en viktig bidragsyter for å få folk i gang med aktivitet. Vi har satt dette i system. Kollegamosjon tilbyr alt du trenger for å skape aktivitet på arbeidsplassen, der alle kan være med. 

Med hjemmekontor, gjemmekontor, ulike arbeidstider og unntakstilstand, kan Kollegamosjon være det limet din bedrift trenger.

DETTE SKAPER ETTERLENGTET FELLESSKAP PÅ ARBEIDSPLASSEN


Aktivitetspakken i Kollegamosjon er tilpasset alle typer arbeidsfellesskap! Sammen skal vi være aktive i annerledestiden, og dyrke samholdet på jobben.

Opplegget vil gi motivasjon for alle! Ambisjonen er å motivere både inaktive og hyperaktive gjennom øvelser som passer alle, og gjøres i fellesskap.
GRATIS FOR MEDLEMMER I BEDRIFTSIDRETTEN

Dette er et gratis tilbud til medlemmer i Bedriftsidretten. Andre bedrifter kan selvfølgelig også få være med. Ta kontakt på emily.robertson@bedriftsidretten.no for å høre mer om hvordan vi kan tilpasser for dere ✔️

Vi ønsker at flest mulig skal få muligheten til å være med og tilbyr derfor svært gunstige priser på Kollegamosjon. Kall det gjerne en "koronarabatt". Vi håper det gjør det mulig for flere bedrifter å delta på festlighetene.