PREMIER
HER ER ET UTVALG AV VÅRE PREMIER! GLED DEG TIL FLERE PREMIER SNART

Kroner 10 000,- i gavekort fra Mobech

3 bedrifter kan vinne et gavekort på 10 000 kroner hos Mobech. Hos Mobech får du alt fra fitnessballer, strikker, medisinballer, vektskiver, kondisjonsapparater og mye mer. Deres treningsspesialister hjelper deg gjerne med å finne utstyr som passer din bedrifts ønsker og behov.


Polar Ignite 

Polar Ignite til en verdi av 2499,- er en vanntett pulsklokke med avansert pulsmåling fra håndleddet og integrert GPS. Klokken hjelper deg til å pushe grensene dine og bli den beste utgaven av deg selv. Polar Ignite gir deg full oversikt over dagen din, og veileder deg mot et mer balansert liv.

Polar Vantage V

Polar Vantage V har en verdi på kroner 5299,-
Tren smartere og få frem vinneren i deg med Polar Vantage V, en premium multisportsklokke utviklet for eliteutøvere – og alle som trener som en. Hvis du leter etter en high-end vanntett pulsklokke med ultragod batterikapasitet til triatlon- og maratontrening, er Polar Vantage V det perfekte valget.


Polar M430

Polar M430 til en verdi av kroner 1999,- har pulsmåling fra håndleddet, avanserte løpefunksjoner og løpeprogram, og er et topp produkt for løpere som setter store krav til både seg selv og utstyret sitt.

Fibra sportsbriller 

All-round sportsbriller som er ideelle for langrenn, sykling og løping, til en verdi av kroner 599,-. Brillene passer de fleste hodeformene, og dekker godt mot ubehagelig lys. Brillene er veldig lette og sitter komfortabelt på, samtidig som linsen dekker godt mot ubehagelig lys, uten å dugge. Brillene passer de fleste hodeformer, takket være fleksible stenger og mykt, men sterkt, materiale.

Powered by: Bloc