FLERE HUNDRE BEDRIFTER DELTOK I AKTIVITETSKAMPANJEN KOLLEGAMSJON HØSTEN 2020. SJEKK DERES RESULTATER.
Var spent før kampanjestart. Nå er både aktivitetsivå og aktiviteten i full sving

Jotun AS har over 100 deltakere på Kollegamosjon og kreativiteten er stort blant de ansatte.
4000+ bedrifter har deltatt på aktivitetskampanjer i regi av Bedriftsidretten

Jotun er opptatt av de ansattes helse og fysiske form. Bedriftsidrettens kampanjer er svært viktige bidrag for å skape aktivitet. Sykle til Jobben og Ti På Topp er to kampanjer vi har hatt svært gode erfaringer med. Vi kan bare anbefale alle bedrifter som er opptatt av de ansattes helse- og velvære å bli med!

– Ole Anton Bakke

Packaging Manager, Jotun AS


«Med kollegamosjon presenterer vi en meget fleksibel måte å være aktiv i arbeidstiden på. Det er helt opp til den enkelte arbeidsplass og avdeling å definere hvor mye tid og i hvilke rammer kollegamosjon skal foregå. Vi har samlet massevis av inspirasjon på våre digitale plattformer. Det er derfor enkelt å bli svett i pannen og et smil om munnen – uansett om du befinner deg fysisk på arbeidsplassen eller på hjemmekontor.»

– Svenn Erik Bolle

Generalsekretær NBIFDansk Firmaidrett har også satset på Kollegamosjon. Les om erfaringene deres.


«Mosjon er alltid godt – og enda bedre når man gjør det sammen med andre. Det er sunt, det gir felles opplevelser og skaper glede, og det vil vi i Hvidovre Kommune gjerne støtte opp om. Derfor har vi som en del av arbeidet med en ny helsestrategi, valgt å melde på hele kommunen til Kolllegamosjon, og jeg gleder meg til å se de morsomme og kreative aktivitetene som vil bli gjennomført rundt i kommunen.»

– Helle Adelborg (S)


Borgermester i Hvidovre Kommune


«Det er viktig med bevegelse i løpet av en arbeidsdag, og fysisk aktivitet med kollegaer, styrker arbeidsgleden og skaper kreativitet. Det vet vi. Kollegamosjon er en naturlig anledning til å spre det glade budskap.»

– Camilla Beckmann

Formand for Arbejdsmiljøudvalget i Nordea


«Det er et selvmål, hvis man ikke forebygger smerter og sykdom. Kollegamosjon er en viktig brikke i å forebygge sykefravær. Den fysiske aktivitet og mosjon skal tilpasses den enkeltes nivå og behov.»

– Jens Nielsen

Forbundssekretær i FOA


«Selv om vi har det meget travelt, må jeg si, at medarbeiderne våre er dyktige til å prioritere mosjon og sunnhet i hverdagen. Kollegamosjon gir oss en ekstra motivasjon til å prioritere mosjon. Vi vet jo alle at bevegelse og trening er bra for helsen, så det er genialt å kunne implementere mosjon i hverdagen på en smart måte, f.eks via kollegamosjon eller som mosjon til og fra jobb. Det skaper arbeidsglede, kreativitet og faktisk flere effektive timer på jobb.»

– Gert R. Jonassen

Ordførende Direktør i Arbejdernes Landsbank


«Vi eksisterer på grunn av våre medarbeidere og deres kunnskap. Det er super-viktig for oss at de ansatte har god energi. Ikke bare i arbeidstiden, men også etter arbeidstid. Under kollegamosjon er vi sammen på en annen måte enn vanlig. Vi ser hverandre inn i øynene og lærer hverandre å kjenne på en annen måte – uten at det er hard fysisk trening. Gåturer med innlagte skattejakt er en hit og lederne deltar også. Sunnere medarbeidere har det morsommere og presterer bedre – det er vi overbevist om.»

– Bettina Nyberg

HR Manager i SecureLink A/S«De fleste idretts/sosial arrangementer i bedriften har blitt avlyst i 2020, Kollegamosjon virker som en bra måte å skape aktivitet i bedriftsidrettslaget i preoder med få andre alternativer."


– Magne Lokøen Knudsen

Brage operational support automation