Kollegamosjon virker samlende under korona-pandemien

Postet av Kollegamosjon den 30. Okt 2020

Halliburton i Stavanger valgte å bli med på aktivitetskampanjen Kollegamosjon for å skape et sosialt samlingspunkt under korona-pandemien med krav om distanse og hjemmekontor.


Halliburton i Stavanger har ansatte spredt rundt både på ulike avdelinger og offshore. Nå er også nær halvparten av de ansatte med hjemmekontor.  

Serviceselskapet innen olje ville gjøre noe som virket samlende under kronatiden, og valgte å bli med på aktivitetskampanjen Kollegamosjon. 

- Vi ville gi de ansatte en sosial aktivitet som både er med på å skape samhold og som gir mulighet til å ha litt fysisk aktivitet i denne tiden, forteller Elisabeth Skeie i Halliburton.

Så langt har det vært en suksess. 95 ansatte deltar aktivt i aktivitetskampanjen, og hver dag kommer flere deltakere med i konkurransen.

- Bare siste døgnet kom det ti nye deltakere, tilføyer hun.

Halliburton valgte også Kollegamosjon da deltakelse lett lar seg gjøre innenfor smitteverntiltak for Covid-19.

 

Interne konkurranser

De ansatte i Halliburton har 24 lag som deltar med daglig aktivitet i Kollegamosjon, og ifølge Skeie er det stor internkonkurranse mellom lagene om hvem som er mest aktiv.

- Hver uke trekker vi premier i den interne konkurransen, forteller hun.

Skeie mener at den interne konkurransen er med på å skape større motivasjon til deltakelse, men påpeker også at de følger med på hvordan de ligger an mot andre bedrifter som deltar.

Konkurransen er også med på å få de ansatte til å gjøre litt fysisk aktivitet hver dag. Skeie kan fortelle om avdelinger som daglig setter av faste tidspunkt til å gjøre noe aktivitet sammen.

- Men også ansatte som jobber offshore deltar via Teams, opplyser hun.


Skryter av kampanjen

Etter to uker med aktivitetskampanje har Elisabeth Skeie fått bare positive tilbakemeldinger fra de ansatte.   

Hun vil også skryte av hvordan kampanjen er organisert, og angrer ikke på at de ble med i Kollegamosjon.

- Forslag til aktivitet er godt forklart med fine bilder og profesjonelle videoer. I tillegg er aktivitetene tilpasset for alle, avslutter hun med.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.